العربية English דף הבית הצעות מיוחדות הזמנות / מחירון חפש 
                 


אודות על עלים מוצרים מאמרים חדשות וארועים מודעות סביבתית שאלות נפוצות קישורים פעילות מינה פארן צור קשר
מרכיבים פעילים בצמחים
ספרות מקצועית
מאגר מאמרים מגוון
צמחי המרפא בישראל
למאגר המאמרים של ד"ר מינה פארן
הרשם לקבלת עדכונים
מרכיבים פעילים בצמחים
מרכיב כימי מצמח הקדד הסיני (אסטראגלוס) לטיפול באיידס
ScienceDaily (Nov. 10, 2008)
(מאמר באנגלית)
לקריאה...
היביסקוס והשפעתו על יתר לחץ דם בחולי סכרת סוג 2
American botanical council
Hypertension and diabetes often coexist, and hypertension is twice as frequent in diabetic as in non-diabetic persons. Hypertension contributes significantly to the morbidity and mortality of diabetic persons and accounts for as much as 75% of the cardiovascular disease risk in this population.
לקריאה...
מרכיב הסטיוויה, רבאודיוציד, בטוח לצריכת אדם
American botanical council
Steviol glycosides are intensely sweet compounds derived from the South American plant stevia (Stevia rebaudiana). In June 2008, Wisdom Natural Brands (Phoenix, Arizona) announced that it will market its SweetLeaf® stevia product as a sweetener after self-affirming generally recognized as safe (GRAS) status. Previously, stevia products were only marketed as dietary supplements in the United States.1 Stevia preparations have been used by natives of Paraguay and Brazil from pre-history and as a sweetener in Japan since the 1970s.
לקריאה...
ג'ינסנג קוריאני אדום משפיע על פעילות קוגנטיבית אצל חולי אלצהיימר
American botanical council
In studies of animals and healthy humans, ginseng exhibits cognition-enhancing properties. However, according to these authors from Seoul Medical Center and Seoul National University Hospital in Korea, no direct evidence is available to suggest that ginseng therapy can improve cognitive function in patients with Alzheimer's disease. The authors conducted an open-label pilot study to analyze the effects of Korean red ginseng (KRG; Panax ginseng) on the cognitive function of such patients.
לקריאה...
אנטיאוקסידנטים במשקאות בריאות – האם יש קליטה?
G. Borges
במחקר חדש שנערך בשיתוף חברת קוקה-קולה ואוניברסיטת גלזגו, אשר פורסם בירחון העוסק בנושאים של תזונה ומחקר מזון Molecular Nutrition & Food Research)), נמצא כי תרכובות של פוליפנולים אשר מקורן במגוון רחב של צמחים כגון תה ירוק, תפוחים, ענבים ופירות הדר והוגשו בצורה נוזלית נספגו במעי הדק וגם במעי הגס(Borges et al, 2010) .
לקריאה...
מחקר חדש: מיץ ACAI מועיל לבעיות פרקים

Acai juice shows joint health potential: Monavie study
By Stephen Daniells, 13-Apr-2011
A daily glass of acai juice was associated with a reduction in joint pain measures, and this was correlated with improved blood antioxidant levels, says a new study using MonaVie Active.

לקריאה...
כורכומין כתוסף תזונה
פרץ גן
שורש צמח הכורכום, Curcuma longa, מכיל רכיבים טבעיים בעלי עוצמה, אשר פעילותם לריפוי ולמניעת מחלות הולכים ומתבררים בשנים האחרונות. פעילות הכורכום, ובמיוחד הכורכומין curcumin, שם קיבוצי למספר רכיבים פעילים בשורש, נחקרה רבות והיא נודעת בהשפעתה המיטיבה למגוון רחב של בעיות: דלקות, סרטן, מחלות עיכול, זיהומים, דיכאון ועוד.
לקריאה...

קבלת עדכונים
הרשם/י לקבלת מידע לתיבת הדואר שלך - על מבצעי החודש, חדשות על עלים וארועים!
לידיעה המלאה >

פרופ' אמוץ דפני: צמחים וכשפים
הרצאת פרופ' אמוץ דפני על צמחים, כשפים ומעשי נפלאות, תתקיים ביום חמישי 7.12.17 בבית העם בציפורי
לידיעה המלאה >

מור ולבונה - האקזוטיים שמבין צמחי המרפא
בואו לשמוע את דן ריגלר, מומחה בינ"ל לשרפי צמחים, בהרצאה חד פעמית בציפורי
לידיעה המלאה >

היכונו לכנס פטריות הבר בישראל

לידיעה המלאה >

הצעות מיוחדות